Пребарување
Filters

Wall Street - Салонки

состав: кожа
Производител: Wall street
Код: WS20L006
Достапност: Изберете боја и големина
*
  • црна
    црна
*
Стара цена: 6.890 ден
3.945 ден

БЕЛЕШКИ НА УРЕДНИЦИТЕ:

 

При дизајнирањето на овие салонки, претставена е женственоста во најдобро светло. Оваа елегантна изработка, од превртена кожа и отворени рабови е се што и е потребно на секоја жена во секое време од годината.

 

  • Достапни бои: црна
  • Висина на пета: 10 cm

БЕЛЕШКИ НА УРЕДНИЦИТЕ:

 

При дизајнирањето на овие салонки, претставена е женственоста во најдобро светло. Оваа елегантна изработка, од превртена кожа и отворени рабови е се што и е потребно на секоја жена во секое време од годината.

 

  • Достапни бои: црна
  • Висина на пета: 10 cm
*
*
*