Контакт

  Контакт Форма

  Стапи во контакт

  Испратете ни порака, јавете се или посетете не во нашите продавници.

  Главно седиште

  АДРЕСА: Бул. Видое Смилевски Бато 40/6 1000 Скопје

  ТЕЛЕФОН: 070/382-059 | 072/220-373

  Е-ПОШТА: adams47@live.com

  Работно време

  Понеделник - Петок 09:00 до 20:00 ч.

  Сабота - 09:00 до 15:00 ч.

  Недела - Затворено